неділю, 2 грудня 2012 р.

Ввічливість в повсякденні

   І знову всім привіт. Сьогодні я хочу зачепити тему ввічливості, щодня ми спілкуємось з різними людьми, друзями, знайомим, перехожими, продавцями... та  ще  з масою інших людей. З одними з них ми зустрічаємось на роботі з іншими  спілкуємось по телефоні а ще  декому пишемо в соц мережах.
    Спілкування це невідємна частинка нашого життя і нажаль чим більше ми спілкуємось тим менш ввічливими стаємо. Особисто мене пригнічує коли люди починають розмову без елементарного: Привіт, Здоров, Радий тебе бачити, і тд і тп,  Більше того в соц мережах проходить щодня маса повідомлень на зразок: "приєднайся до групи", "проголосуй в мене на стіні" і тому подібне... Люди невже так важко привітатись, ввічливо проголосувати додавши слова "будь-ласка", "прошу", ... І звісно на кінець додавши "Спасибі", "Дякую"...
    Люди нашу мову і так гноблять, приймають антимовні закони, і русифікують країну чому тоді ви забуваєте  про елементарну ввічливість но залюбки вживаєте  свої "бугага, окі, спс, ку,  дякі..."
   Особисто неприємна така людська недбалість до таких елементарних речей. Памятайте Ваше привіт може стати чиєюсь посмішкою, ваше дякую  може бути чудовим настроєм для вашого співрозмовника хоч на деякий час.
   Будьте ввічливі - даруйте людям посмішки...

п.с. з повагою Ваш Ю.Бучковський дякую за  приділений час цій замітці

1 коментар: