неділю, 11 листопада 2012 р.

Радість не приходить одною

   Привіт усім, сьогодні хочу поділитись одразу  двома радісними новинами. Зовсім недавно я мав змогу провести час на зйомці з надзвичайно позитивним малюком  Антошкою. На днях до мене звернулись батьки 9 - ти місячної Насті з прооханням зазняти їхню красуню. Я радісно погодився на це замовлення, адже надзвичайно люблю дітей, тимпаче таких маленьких.
   Однією з моїх радісних новин являється саме цей фотосет, як завжди малюк неймовірно позитивно вплинув на всю атмесферу присутності. Всі присутні на зйомці  були надзвичайно щирі та  веселі адже  поруч з таким малюком  ніхто не зможе залишитись черствим.
   Другою новиною на сьогоднішній день стає презентація  мого сайту. Вже тривалий час  мені дзвонять і замовляють мої послуги і надзвичайно незручно коли немає можливості показати людям приклад своїх робіт на сторінках інтернету. Від тепер це виправлено і усі бажаючі можуть глянути на мої роботи за  цією адресою сайту: WWW.BUCHKOVSKIY.COM.UA .  Сайт ще зовсім новенький, та він постійно оновлюватиметься і надіюсь радуватиме Ваше око і душу.

p.s. як і обіцяв вище прикріплюю декілька фото з зйомки  Настусі